Main Menu
Random Images
| Български Гергьовден 2010 |
|
|
| Pictures: 16 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
29 Jul : 12:24
zdr Mila S ... kak ste? ... kak q karame po4ivkata ?
Mila S
29 Jul : 11:22
Zdravei nvd
nvd
28 Jul : 09:51
zdr Mila s ... kak sme ? ...kvo pravim? ..
Mila S
26 Jul : 10:39
Zdraveite ):niakoi poznava li bulgari,koito zhiveiat vuv Fujairah?
nvd
26 Jul : 09:22
a az s koi da se vidq ?
View all posts (625)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (30)
Extra Information
Google AddSense
Share BGinUAE.com
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: От и за българите в ОАЕ |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| ЕВРОПЕЕЦ С АЗИЯТКА... | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
This thread is now closed |
| Author | Post | ||
| AnGy |
| ||
![]() Registered Member #1117 Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts | Роси, средноинтелигентни хора сме и никой не слага азиатките под един знаменател, просто обсъждаме темата какво толкова им харесват на МОНГОЛУИДНИТЕ жени ? Навсякъде си има изключения разбира се никой народ не е перфектен или лош. | ||
| Back to top |
| ||
| Rossi |
| ||
![]() Registered Member #794 Joined: Fri Aug 07 2009, 06:49PMLocation: Dubai Posts: 28 Thanked 13 times in 12 posts | zet mi mnogo si pada po aziatki.vse v Thailand hodi na po4ivka.ste go popitam toi kakvo misli:-) | ||
| Back to top | | ||
| AnGy |
| ||
![]() Registered Member #1117 Joined: Sun Jan 31 2010, 12:22PMLocation: Dubai Posts: 388 Thanked 73 times in 69 posts | ок Тъкмо ще имаме информация директно от " кухнята " | ||
| Back to top | | ||
| Milasimi |
| ||
![]() Registered Member #581 Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts | В Азия сексът не е табу от хилядолетия и в т.ч. и извънсемейният секс днес. В Китай например проституцията е нормална прехрана за най-бедните и най-младите и това е част от културната идентичност на нацията, а не някакъв скандал. Същото и с Тайланд, предполагам... Вече аз какво си мисля за китайските жени или за българските или за чешките, да речем, е едно, пък какво един мъж си мисли за тях (ако въобще му пука да седне пък баш за туй да си мисли...) - е друго. Според мен (чисто субективно) българската жена е отрудена, сгърбена семейна единица, от която СЕ ОЧАКВА ЦЯЛ ЖИВОТ да работи, да гледа децата, да гледа къщата, да гледа мъж си, после и внуците и на всичкото отгоре да гледа и себе си (да стои добре до съпруга си). Като всичко това е на първо място и се иска с пълна сила - до гроб. Затова българската жена не е нито най-красивата (нито най-грозната), нито най-поддържаната (нито най-мърлявата), нито най-претенциозната майка, съпруга и домакиня (нито най-небрежната в тез три неща), нито пък най-добре платена (нито пък по-зле платена - примерно, от виетнамската или филипинската жена в тяхното "вкъщи"). В Турция например съм виждала такива модни фурии, че направооооо... Тука мюсюлманките да не споменавам - с изправени, фризирани коси, гримирани като за сватба (за разходка до мола), обезкосмени (главата си залагам за това), фини като брези (ако мъж им така ги харесва), с ГОРДА осанка, спокойни (то и какви грижи имат), със самочувствие на образовани, харесвани, ЗАСЛУЖАВАЩИ само най-доброто жени............ цял живот не работили, ама никой не ги бие по каската да ходят кранистки или бояджии, нали. И т.н. разсъждения в много посоки. Както казах - темата е благодатна, а пък най-вече, че и спор се поражда. ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. | ||
| Back to top |
| ||
| Milasimi |
| ||
![]() Registered Member #581 Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts | А вече съвсем конкретно, тясно по темата - какво ЧАК ТОЛКОВА виждат всички мъже в азиатките (освен, че са евтини, достъпни, неангажиращи (дорде не се омъжат за тебе) и че са много и че са навсякъде)... ми ако бях мъж, сигурно щях "да виждам" по-добре. Обаче нещо не ми се удава... Филипинките например са тантурести (макар че имат цици - за разлика от повечето азиатки, за които се сещам, от няколко националности), черни са, еднообразни, като на конвейр все едно правени... с правите коси, широките носове, широките ханшове, набитите крака, пълните ръце, спортното облекло (не само поради ограничен бюджет - просто, както казах, филипинките са ЕДНООБРАЗНИ)........ Не знам. За китайките пък още по-малко - като изключим един отбран ресор от съвсем млади, стройни и по-бели момичета, останалата част са с кафяв тен, още по-широк ханш, плосък задник, никакви гърди, къси крака (много често и криви), слабо окосмени (но за сметка на това пък не се обезкосмяват излишно... под мишниците, например)... изобщо - с пропорции, които не смятам за естетични. Но ако мъжете са свикнали да гледат все "тежкотоварен добитък" от европеиден произход, със средно тегло 80-110 и среден ръст 180 см......... виж, едни мъъъъъънички, срамежлииииивички, с гласчета кат на божа кравичка малки продажни джудженца с невинен поглед сигурно се виждат като сбъднат (мокър) блян. Все си мислех, че тайландките са много по-секси и по-екзотични... може, но сигурно стюардесите само и то от рекламите. Виж, аз ако съм мъж, на хавайка не бих отказал никога или на бразилка, ама баш пък на китайка... имайки предвид средния представител на последния "вид", а не това, което само си мислите, че знаете от гледане на туристически справочници или филми по БТВ........... тц. А и повечето са глупави и полуграмотни и това не е въпрос само на моето или нечие друго самочувствие. Пример - ГРАЖДАНКА, от Шанхай, живя няколко години с един чичо на близо 60 години... ошушка го максимално и му би шута, когато се премести в прованса, а тя не можеше да вирее там, милата. Ма красива... рядко красива - и 23 годишна. )Когато искал да я води в Германия, тя го питала (историята от него я знам) колко е далече това. Той рекъл - ми на 13 часа път със самолета. А девойката (висшистка иначе) възкликнала развълнувано: "Лелеее, ми то значи Германия е по-далече от Пекин, така излиза..." )))))) ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. | ||
| Back to top |
| ||
| Milasimi |
| ||
![]() Registered Member #581 Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts | @ Deni - offtopic Знаеш ли, че с тоя аватар тук пишат 3, ако не и 4 различни потребителки. ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. | ||
| Back to top | | ||
| Mila S |
| ||
![]() Registered Member #1082 Joined: Sat Jan 16 2010, 12:35PMLocation: Bulgaria Posts: 73 Thanked 17 times in 14 posts | Хмммм,почва да ми намирисва на женски сблъсък По-спокойно,дами!!! Тук всеки може да изказва мнението си,като не е задължително останалите да го приемат на 100% ,нали? Затова има"разни хора,разни идеали". Персонално аз уважавам мнението на всички вас и с интерес следя завихрилата се дискусия | ||
| Back to top | | ||
| Mila S |
| ||
![]() Registered Member #1082 Joined: Sat Jan 16 2010, 12:35PMLocation: Bulgaria Posts: 73 Thanked 17 times in 14 posts | P.S. Горе написаното се отнася за последните коментари от първа страница | ||
| Back to top | | ||
| Mila S |
| ||
![]() Registered Member #1082 Joined: Sat Jan 16 2010, 12:35PMLocation: Bulgaria Posts: 73 Thanked 17 times in 14 posts | Milasimi,с твоите цветисти и оригинални мисли,с които посрещаш почти всяка тема ,обогатяваш представите на неживеещите в Дубай По много интересен и увлекателен начин представяваш впечатленията си от това,което се случва там. Продължавай в същия дух | ||
| Back to top | | ||
| Dani |
| ||
| | Angy, bulgarka sam po nacionalnost, no kakto dobre si spomniam ot urocite po istoria, kam momenta v doktrinata ima to4no 17 tezi za tova,otkade idvat prabulgarite:Iran, Mongolia i t.n. Niama nikakvo zna4enie dali az se smiatam za krasiva i dali treti lica me smiatat za takava po prostia fakt, che az ne sam i nqma kak da bada statisticheska izvadka za edna ciala nacia. Fakt e obache, che dosta dobre zablujdavah horata v Dubai, koito me smiataha za iranka, livanka, ta dori i mestna arabka i redovno mi govoreha na arabski, vse edno az 6tiah gi razbera Bulgarkite kato masa oba4e sa mn razli4ni jeni...i nikoy ne moje da mi promeni mnenieto,che kam momenta predobaladat bulgarkite tip pop folk zvezda, koito za men sa mn dalech ot krasavici...zashtoto istinskata krasota ne e v grima, silikona ili skapoto obleklo, a v chara, intelekta i estestvenoto izlachvane...predlojete statistika kakav % ot bulgarkite v OAE pritejavat vis6e obrazovanie, pridobito ot avtoriteten universitet i togava neka da komentirame rezultatite... | ||
| Back to top | | ||
| Dani |
| ||
| | *Preobladavat! ** " vse edno az 6tiah da gi razbera" | ||
| Back to top | | ||
| Mila S |
| ||
![]() Registered Member #1082 Joined: Sat Jan 16 2010, 12:35PMLocation: Bulgaria Posts: 73 Thanked 17 times in 14 posts | Дани,оставам с впечатлението,че има много горчилка в "гласа "ти...Явно нещо се е случило и си много наранена именно от представителка на родната ни нация... | ||
| Back to top | | ||
| Dani |
| ||
| | Ne,Mila, niama takova neshto...vpechatleniata mi ot bulgarite v Dubai ne sa loshi...tova, koeto iskah da kaja, e,che ne mojem neprekasnato da se nadsmivame nad drugite, bez da vidim i sobstvenite si nedostataci...obektvino niama kak vinagi da sme nai-umni, nai-krasivi, nai-kompetentni...neka imame realno samochuvstvie...chovek, koito ne pishe gramotno na rodnia si ezik, no komentira na kogo koe oko mu e drupnato i kak tr da imame poveche samochuvstvie, prosto olekva v prostranstvoto...ot nad 10 godini v BG se lansira chalga kulturata...i tia varvi raka za raka sas svoite cennosti i produkti... | ||
| Back to top |
| ||
| Mila S |
| ||
![]() Registered Member #1082 Joined: Sat Jan 16 2010, 12:35PMLocation: Bulgaria Posts: 73 Thanked 17 times in 14 posts | Права си- ценностната ни система бавно ,но сигурно се плъзга по надолнището,колкото и грозно да звучи... В пряка връзка съм с подрастващите тук и със съжаление и болка мога да те уверя,че "нещата"навлизат в още по-дълбока криза.Не с всяка изминала година,а с всеки изминал час "процесът" се задълбочава. Ценностите ни,представата за добро и лошо,за грозно и красиво вече започват да се израждат. | ||
| Back to top | | ||
| nonkapo |
| ||
![]() Registered Member #1029 Joined: Tue Dec 22 2009, 01:17PMLocation: Somewhere in time... Posts: 129 Thanked 53 times in 40 posts | Хех мили дами, джудженцата за съжаление не се състаряват като нас, европейците. До една възраст все си изглеждат на не повече от 25. Това че мъжете ги харесват(ме?!?!?) според мен е израз на подтисната педофилия или пък събуждане на някакво бащинско чувство:-))))). Звучи извратено, но нямам друго обяснение. Освен това от колко мъже сте чули, че имат нужда от умна жена???? Един на 10000 или може би по рядко? Така че те се вместват в нишата идеално. Не особено високи изисквания и интелект. Ако сте се преситили от европейки може даже да ви изглеждат екзотични, дори и с каубойските си крачета и дръпнатите очи. Пък ако сте я закъсали много хич няма и да придиряте:-)))))))))) Времето е пари. Парите са временни. | ||
| Back to top |
| ||
| Go to page << >> | |