Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (41)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Чичо доктор |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Healthcare financing | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Ralitsa |
|
||
|
|
zdraveite vsichki, imam novo discovery i tui kato sum mnogo vpechatlena ot survica bih iskala da vi uvedomia za Hayati health care. Hayati e principno financing za tova koeto normalna zastrahovka niama da pokrie, povecheto ot neshtata koito se praviat sa kozmetichni proceduri(boob jobs, lyposuction, reduction, nose reshaping, dental work, veneers). Ima okolo 25 medical centres sus koito te veche imat ustanveni kontakti i gi preporuchvam na vseki koito iska da pravi prcedura koiato ne e mogul da si pozvoli do momenta. Iziskvat se mnogo malko documenti i estimation ot doctor za tova kolko se ochakva da struva procedurata. sled tova se razbirate sus Hayati po kolko iskate da plashtate na mesec i sled aproval podpisvate dve formi i zapochvate treatmet. Sled 3 dni ot podpisa na formata Hayati prevejda sumata v smetkata na bolnicata, clinikata ili zubolekaria koito vi lekuva Tozi finance re-payment e ot 15,000 do 140,000dhs takache vie mojete da si izberete srok na plashtane i cena na procedurata. hayatihealthcare.com ao iskate da se svurjete s tiah se obadete na Tareq (neveroiaten customer support) na 050 6523244 Nadiavam se da sum pomognala, znam che ma mnogo ot vas koito nai veroiatno biha iskali da se otturvat ot malko koremche, iskat da otslabnat drastichno ili puk vinagi sa jelali neveroiatna usmivka. Priten den [ Edited Sat Aug 01 2009, 12:32PM ] |
||
| Back to top |
|
||